Κ. Τσαλαβούτα 13, Περιστέρι 12131

sianisasg@gmail.com

Εμπιστευτειτε το

Sianis Service

Η εταιρία μας ανανεώθηκε και ενισχύθηκε με δυναμικές και σύγχρονες ιδέες στις νέες εγκαταστάσεις, θέτοντας στόχους βασιζόμενοι στα σημερινά επισκευαστικά δεδομένα των σύγχρονων αυτοκινήτων. Εξοπλιστήκαμε με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας κάνοντας το service του κάθε αυτοκινήτου εύκολο και γρήγορο. Το άρτιο καταρτισμένο τεχνικό τμήμα της εταιρίας μας, σε συνδυασμό με το έμπειρο και συνεχώς εκπαιδευόμενο ανθρώπινο δυναμικό, προσφέρει τεχνικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, επιτυγχάνοντας την πλήρη διασφάλιση της αξιοπιστίας των αυτοκινήτων.

Μπορείτε να μας εμπιστευθείτε!
Στο συνεργείο μας θέλουμε να μένετε πάντα ευχαριστημένοι και γι’ αυτό προσπαθούμε συνεχώς για το καλύτερο. Η γνώμη σας για εμάς μετράει. Κάθε σας σχόλιο για τις υπηρεσίες μας είναι πολύ σημαντικό. Οι προτάσεις σας βοηθούν να συγκεντρώνουμε πολύτιμες πληροφορίες τις οποίες αξιοποιούμε για τη βελτίωση της ποιότητας εξυπηρέτησή σας.

Θεωρούμε την βοήθεια σας πολύτιμη, για αυτό σας θέλουμε κοντά μας για μια συνεργασία με κοινά οφέλη. Θα ασχοληθούν μαζί σας εξειδικευμένοι τεχνίτες με πείρα και τεχνογνωσία. Η κάθε μας κίνηση είναι τέλεια και μελετημένη. Εστιάζουμε πρωτίστως στις προσωπικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

Έχουμε ελκυστικές τιμές και μια πλειάδα επιλογών σε πακέτα επισκευής και συντήρησης του αυτοκινήτου σας. Εκσυγχρονιζόμαστε διαρκώς και είμαστε πάντα στην κορυφή της τεχνολογίας. Έχουμε καθοριστικό προβάδισμα σε ότι αφορά τις καινοτόμες ιδέες στον τομέα του service.


ποιοτητα και

αξιοπιστια

Είμαστε δίπλα σας οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε. Αναλαμβάνουμε την επισκευή του αυτοκινήτου σας και εγγυόμαστε κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών. Προσφέρουμε προνομιακά πακέτα επισκευής και συντήρησης σε ασυναγώνιστες τιμές.

Πολυετη εμπειρια

Δουλεύοντας πολλά χρόνια στον χώρο του service αυτοκινήτων και ιδιαίτερα των ταξί, γνωρίζουμε τα προβλήματα που υπάρχουν και δίνουμε άμεσες λύσεις.

Συγχρονοι μεθοδοι και μηχανηματα

Συμβαδίζουμε με την τεχνολογία και εκμεταλλευόμαστε τις τελευταίες καινοτομίες ώστε να σας κάνουμε να ξεχωρίζετε από τον ανταγωνισμό.

Πακετα επισκευης και συντηρησης

Μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα πακέτα που προσφέρουμε για την επισκευή και την συντήρηση του αυτοκινήτου σας και να εξοικονομήσετε χρήματα.

Ασυναγωνιστες τιμες

Οι υπηρεσίες μας καθώς και τα ανταλλακτικά μας, προσφέρονται στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SERVICE

Απολυτη

ειδικευση